لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه
شب کوری (Nyctalopia) به عنوان یک بیماری مستقل شناخته نمی شود و پزشکان آن را از علائم وجود یک بیماری زمینه ای (مانند مشکلات و بیماری های شبکیه) می دانند. هر بیماری زمینه ای هم می تواند علل احتمالی زیادی داشته باشد که درمان آن بستگی به یافتن علت اصلی پدیدآورنده عارضه دارد.
شب کوری (nyctalopia) به نداشتن دید خوب در شب یا در نور ضعیف (مانند سینما) اطلاق می شود و اغلب با ناتوانی سیستم بینایی در انطباق با سرعت مناسب، هنگام عبور از محیطی با نور خوب به محیطی با نور ضعیف همراه است. همانطور که اشاره شد، شب کوری به خودی خود یک بیماری نیست بلکه نشانه ای از وجود یک مشکل اساسی در چشم (معمولاً در شبکیه) است. لازم به ذکر است افرادی که دچار نزدیک بینی هستند هم بطور معمول مشکلاتی در دید شب دارند که علت آن شکست نامناسب نور در چشم به دلیل نزدیک بینی است و نه عارضه ای در شبکیه.
چشمان ما دائما در حال تطبیق خود با نور محیط هستند؛ هنگامی که در نور کم یا محیط بدون نور هستیم، مردمک ها (دایره های سیاه در مرکز چشم ها) بزرگتر (گشادتر) می شوند تا نور بیشتری وارد چشم شود. بافتی هم در پشت چشم قرار دارد (شبكيه) که دو دسته سلول های میله ای و مخروطی را در خود جای داده است. سلول های مخروطی مسئولیت ديدن رنگ و اجسام رنگي را برعهده دارند و سلول های میله ای براي ديدن در تاریکی هستند. وقتی سلول هاي میله اي به دلیل بیماری، جراحت یا اشکال در ساختار آنچنان که باید کار نکنند، فرد در تاریکی یا دید خوبی ندارد یا اصلا نمی تواند ببیند.